SCHNEIDER ASFORA

ASFORA szerelvénycsalád a SCHNEIDER kínálatából


A modern kor trendjeihez igazodva, az ASFORA család a megszokott fehér és bézs kivitel mellett, négyféle elegáns színben kínálja azokat a funkciókat, melyekre Önnek szüksége lehet a lakásában. Az alumínium, bronz, acél és antracit színeket tetszés szerint kombinálhatja, hiszen a keretek külön megvásárolhatóak. Így a legkülönfélébb színösszeállításokat valósíthatja meg otthonában.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

Az ASFORA szerelvények rozsdamentes acélból készült rögzítőkeretének szélén kialakított rovátkák megkönnyítik a szerelvények egymás mellé 6-os, vagy fölé helyezését 3-as szerelvénysorolásig. DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkedik a szerelvény kialakítása és a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

 

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként az ASFORA rögzítése a Magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba történik. Az ASFORA szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek ebbe a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

5. Szerelvény színek:


6. Elérhető Funkciók:

Kapcsolók:

Dugaljak:

Klíma-, és árnyékolástechnika:

Fényerőszabályozók:

TV-Informatika:

Egyéb funkciók:

7. Dekorációs keret jellemzői:

 

A kapcsoló kereteket kedve szerint cserélheti, így szabadon variálhatja a színeket, a stílusokat. Az ASFORA fehér és bézs színű burkolattal kínálja szerelvényeit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel vízszintesen 6-os, függőlegesen 3-as szerelvénysorolásig. A fehér és bézs szerelvényekhez a csomagolás tartalmaz egy 1-es dekorációs keretet a saját színében!

 

8. Keret sorolhatósága:

Az ASFORA dekorációs keretek sorolásánál figyelni kell arra, hogy a vízszintes és függőleges dekorációs keretek egymással nem felcserélhetők, ezért külön termékként kaphatóak a vízszintes és a függőleges sorolókeretek!

 

9. Dekorációs keret színek:

10. Kiegészítők:

Kiemelő keretek: