Termék szűrő

Efapel Logus 90

LOGUS 90 szerelvénycsalád az EFAPEL kínálatából


A tervezés szabadsága! Talán ezzel az egy mondattal lehet leginkább jellemezni a portugál EFAPEL gyártásában készülő LOGUS 90 szerelvénycsaládot. A szerelvények, valamint a fehér keretek alacsony árának köszönhetően versenyezni tud bármilyen másik gyártó szerelvénnyel, ugyanakkor meghagyja a felhasználónak a későbbi változtatás lehetőségét. A gondos tervezésnek köszönhetően, szerelése rendkívűl gyors és kényelmes.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

A LOGUS 90 szerelvények szélén kiképzett rovátkák megkönnyítik a szerelvények egymás mellé, vagy fölé helyezését (sorolását). DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkednek a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként a LOGUS 90 rögzítése a magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba törénik. A LOGUS 90 szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

 

5. Fedőlap jellemzői:

Áruházunk kínálatában Hatféle LOGUS 90 fedőlap található, melyből könnyűszerrel kiválaszthatja az ízlésének és pénztárcájának ideális stílust. 

6. Dekorációs keret jellemzői:

 

A LOGUS 90 felépítésének és a termékcsalád megálmodóinak köszönhetően dekorációs keretek széles palettájából válogathatunk, mely nem korlátozódik egyedül egy műanyag keret néhány színválasztékára, hanem lehetőségünk van meghatározni a keret formavilágát (keret stílusa) és a keret anyagát is!

7. Keret sorolhatósága:

LOGUS 90 szimmetrikus formájának köszönhetően, ugyanazon keretek a vízszintes és függőleges irányban is egyaránt sorolhatók.