Termék szűrő

Schneider Sedna

SEDNA szerelvénycsalád a SCHNEIDER kínálatából


A SEDNA villanykapcsolók, dugaljak és a számos kiegészítő funkció gyakorlatias, innovatív és könnyen telepíthető megoldást kínálnak Önnek. A letisztult formavilágnak köszönhetően bármilyen házba, lakásba vagy épületbe kiváló választás! A SEDNA termékekkel teljes komfortot és biztonságot valósíthat meg otthonában. Az innovatív megoldások és a műszaki jellemzők egyszerű, biztonságos és gyors szerelést tesznek lehetővé. A szerelvények minden szabványos 60 mm-es dobozba beszerelhetők.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

A SEDNA szerelvények rozsdamentes acélból készült rögzítőkeretének szélén kialakított rovátkák megkönnyítik a szerelvények egymás mellé, vagy fölé helyezését (sorolását) 5-ös szerelvénysorolásig. DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkednek a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

 

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként a SEDNA rögzítése a Magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba történik. A SEDNA szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek ebbe a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

5. Szerelvény színek:

6. Dekorációs keret jellemzői:

 

A kapcsoló kereteket kedve szerint cserélheti, így szabadon variálhatja a színeket, a stílusokat. A SEDNA fehér, bézs, krém, grafit és alumínium színű burkolattal kínálja szerelvényeit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel egészen 5-ös szerelvénysorolásig.

 

7. Keret sorolhatósága:

A SEDNA dekorációs keretek sorolásánál figyelni kell arra, hogy a vízszintes és függőleges dekorációs keretek egymással nem felcserélhetők, ezért külön termékként kaphatóak a vízszintes és a függőleges sorolókeretek!