Termék szűrő

Legrand Valena

VALENA szerelvénycsalád a LEGRAND kínálatából


Nem kell többé választania stílus, dizájn, megbízhatóság és biztonság között, a VALENA mindezt elhozza otthonába. A VALENA minden esetben teljesíti az elegancia és egyszerűség által felállított követelményeket, miközben színválasztékával fiatalos, átgondolt, hagyományos, régimódi vagy akár trendi stílust is kialakíthat.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

A VALENA szerelvények fém rögzítőkeretének szélén kiképzett rovátkák megkönnyítik a szerelvények egymás mellé, vagy fölé helyezését (sorolását). DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkednek a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

 

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként a VALENA rögzítése a Magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba történik. A VALENA szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek ebbe a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

5. Szerelvény színek:

6. Dekorációs keret jellemzői:

 

A kapcsoló kereteket kedve szerint cserélheti, így szabadon variálhatja a színeket, a stílusokat. A VALENA fényes fehér, elefántcsont vagy alumínium színű burkolattal kínálja szerelvényeit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel. 

 

7. Keret sorolhatósága:

A VALENA dekorációs keretének dekorációs betétjei egyenként kivehetők és elfordíthatóak ennek segítségével, ugyanazon dekorációs keretek a vízszintes és függőleges irányban is egyaránt sorolhatók.