Termék szűrő

Kanlux Logi

LOGI szerelvénycsalád a KANLUX kínálatából


A LOGI olyan megoldásokat nyújt, melyek örömet szereznek minden szakembernek. Amikor berendezéseket keres egy új épülethez, a tények számítanak. Könnyen beszerelhető? Könnyen megtalálja az elemeket a nagykereskedőnél, és tud többet vásárolni folyamatosan? Munka közben biztonságban érzi magát, és ajánlaná másnak is a LOGI termékeket? Röviden: igen, igen, igen! A LOGI ezt mind tudja, sőt még többet is! Megbízható választás a mindennapokban.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

A LOGI szerelvények rozsdamentes acélból készült rögzítőkeretének szélén kialakított rovátkák megkönnyítik a szerelvények egymás mellé 5-ös, vagy fölé helyezését (sorolását) 4-es szerelvénysorolásig. DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkedik a szerelvény kialakítása és a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként a LOGI rögzítése a Magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba történik. A LOGI szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek ebbe a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

5. Szerelvény színek:


6. Dekorációs keret jellemzői:

 

A kapcsoló kereteket kedve szerint cserélheti, így szabadon variálhatja a színeket, a stílusokat. A LOGI fehér, krém, grafit és ezüst színű burkolattal kínálja szerelvényeit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel vízszintesen 5-ös, függőlegesen 4-es szerelvénysorolásig.

 

7. Keret sorolhatósága:

A LOGI dekorációs keretek sorolásánál figyelni kell arra, hogy a vízszintes és függőleges dekorációs keretek egymással nem felcserélhetők, ezért külön termékként kaphatóak a vízszintes és a függőleges sorolókeretek!