Termék szűrő

Kanlux Domo

DOMO szerelvénycsalád a KANLUX kínálatából


A DOMO szériát elsősorban lakossági használatra terveztük. Finom és egyedi stílusvonal jellemzi, amely diszkrét bájt kölcsönöz minden belső térnek. A design elemeknek köszönhetően a DOMO termékcsaládba tartozó termékek további lehetőségekkel szolgálnak a terek tervezése terén. 6 színe: fehér, krém, gyöngyház, grafit, ezüst és pezsgő lehetőséget biztosít egyedi jelleggel rendelkező, minden belső térhez tökéletesen passzoló megoldások összeállítására.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

A DOMO szerelvények rozsdamentes acélból készült rögzítőkeretének szélén kialakított rovátkák megkönnyítik a szerelvények egymás mellé 5-ös, vagy fölé helyezését (sorolását) 4-es szerelvénysorolásig. DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkedik a szerelvény kialakítása és a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként a DOMO rögzítése a Magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba történik. A DOMO szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek ebbe a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

5. Szerelvény színek:

6. Dekorációs keret jellemzői:

 

A kapcsoló kereteket kedve szerint cserélheti, így szabadon variálhatja a színeket, a stílusokat. A DOMO fehér, krém, gyöngyház, grafit, ezüst és pezsgő színű burkolattal kínálja szerelvényeit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel vízszintesen 5-ös, függőlegesen 4-es szerelvénysorolásig.

 

7. Keret sorolhatósága:

A DOMO dekorációs keretek sorolásánál figyelni kell arra, hogy a vízszintes és függőleges dekorációs keretek egymással nem felcserélhetők, ezért külön termékként kaphatóak a vízszintes és a függőleges sorolókeretek!