Termék szűrő

Gewiss Dahlia

DAHLIA szerelvénycsalád a GEWISS kínálatából


Modern megjelenés letisztult formavilág, egy termék a pragmatikus felhasználónak. Az új DAHLIA kapcsolócsalád tökéletes megoldás a lakás alapvető elektromos szerelvényezéséhez, legyen szó új építésről vagy felújításról. Széles funkcióválaszték fehér vagy krém színű burkolattal, melyek szabadon kombinálhatóak az Önnek tetsző színű kerettel.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Szerelvény jellemzői:

3. Szerelvény sorolhatósága:

A DAHLIA szerelvények műanyag rögzítőkeretének szélén kialakított csapok megkönnyítik a szerelvények egymás mellé, vagy fölé helyezését (sorolását). DIN szabvány szerint két szerelvény közt 71mm távolságot kell tartani, ehhez illeszkedik a szerelvény kialakítása és a ma kapható sorolható szerelvénydobozok is!

4. Szerelvény rögzítése:

DIN standard alapján kialakított süllyesztett szerelvényként a DAHLIA rögzítése a Magyarországon széleskörűen használt 60mm átmérőjű, úgynevezett szerelvénydobozba történik. A DAHLIA szerelvények kétféle módon is rögzíthetőek ebbe a dobozba.:

- Csavaros rögzítéssel 2, vagy 4 fixálási ponton.

A 2000-es évek óta az új épületeknél jellemzően már olyan szerelvénydobozok kerülnek beépítésre, melyek tartalmaznak csavar rögzítési pontokat annak érdekében. Ezzel a rögzítési módszerrel csökkenthető a csatlakozó aljzatok falból történő kitépésének esélye.

- Rögzítő körmök segítségével.

Perpillanat még mindig a legelterjedtebb rögzítési módszer, mivel a régebben használt szerelvénydobozokon nem voltak csavaros rögzítési pontok. Főleg olyankor kell ezt használni, ha az ingatlan felújításakor nem szeretnénk szerelvénydobozt is cserélni.

5. Szerelvény színek:

6. Dekorációs keret jellemzői:

 

A kapcsoló kereteket kedve szerint cserélheti, így szabadon variálhatja a színeket, a stílusokat. A DAHLIA fehér vagy krém színű burkolattal kínálja szerelvényeit, melyek szabadon kombinálhatóak a nekünk tetsző színű keretekkel egészen 5-ös szerelvénysorolásig.

 

7. Keret sorolhatósága:

A DAHLIA dekorációs keretek szögletes kialakításának köszönhetően ugyanazon dekorációs keretek a vízszintes és függőleges irányban is egyaránt sorolhatók.