Termék szűrő

Gewiss Chorus(ITA)

CHORUS(ITA) szerelvénycsalád a GEWISS kínálatából


A mérnöki tervezésnek köszönhetően egy rettentő sokoldalú funkciópalettával rendelkező szerelvénycsalád, mely az olasz formatervezéssel kombinálva nemcsak szín, hanem formavilág és anyagtextúra közül is válogathatunk a CHORUS(ITA) szerelvénycsalád által nyújtott termékkínálatból. Moduláris felépítésének és az olasz leleményességnek köszönhetően eltérhetünk a standard (Magyarországon megszokott) DIN 60mm-es szerelvénydobozba szorított szerelvénymérettől. Mi magunk válogathatjuk össze a számunkra leginkább megfelelő mechanizmus kombinációkat a világítási és dugalj körök kialakítására, sokkal hatékonyabban kihasználva a teret, mint amit egy DIN standard szerelvénydoboz engedne számunkra.

 

Főleg olyan helyekre ajánlunk a CHORUS(ITA) termékcsaládot, ahol még nem történt meg a villamos alapszerelés, vagy nagyobb volumenű felújítási munkálatokkor, amikor szándékunkban áll újra kábelezni az épületet.

1. Termékcsalád felépítése:


2. Mechanizmus jellemzői:

3. Moduláris felépítés:

 

A szerelvényeknél megszokott monoblokkos felépítéstől eltérően, ahol a rögzítőkeret és a mechanizmus egymásba integrálva kerül a kereskedelmi forgalomba. A moduláris felépítésnél ez a két komponens különválasztva kerül kialakításra. Ennek a felépítésnek köszönhetően, mi magunk alakítjuk ki a nekünk tetsző szerelvényt. Megválogathatjuk a rögzítőkeretbe kerülő mechanizmusok méretét, színét és funkcióját, melynek határa a fantáziánk és természetesen a rögzítőkeret fizikai mérete.

4. CHORUS(ITA) vs CHORUS:

 

CHORUS(ITA) esetében a legkisebb összeállítható szerelvény 3 modul széles, mely fizikailag 1,5x akkora, mint egy DIN standard szerint összeállított szerelvény, mint például a CHORUS.

5. Modul méretek:

 

 

CHORUS(ITA) használatakor már nem jelent korlátot a 60mm-es DIN szerelvénydoboz, ezért az olasz szerelésmódnál ½, 1, 2 vagy 3 modulos mechanizmusokat tudunk alkalmazni a nekünk méretileg leginkább megfelelő rögzítőkeretbe.

6. Rögzítőkeret méretek:

A felsorolt CHORUS(ITA) rögzítőkeretekhez 5 féle dekorációs keret stílus választható. Az alap 3 modul széles kapcsoló fizikailag 1,5x akkora, mint a Magyarországon elterjedt DIN standard szerinti kapcsolók és dugaljak, így ezek beszerelésére egyedi szerelvénydobozra van szükség.

7. Szerelvénydobozok: