Értékhatár akció

 

A nyitási akciónk nagy sikerének fényében úgy döntöttünk, hogy évente néhány alkalommal elindítjuk az úgynevezett ÉRTÉKHATÁR akciónkat. Ami azt jelenti, hogy bizonyos volumen felett történő vásárlás esetén megajándékozunk az itt felsorolt termékek egyikével.

Amennyiben a vásárlásod eléri a megadott értékhatárt, a kosárra kattintva, a "KOSÁR SZERKESZTÉSE" menüpontban lesz lehetőséged az ajándék terméket az EZT KÉREM! gomb megnyomásával a kosár tartalmához hozzáadni, így:

Az ajándék termék árát a rendszer automatikusan levonja a számla végösszegéből. Ahhoz, hogy hozzájuss ajándéktermékeink egyikéhez már elegendő egyszeri Bruttó 25.000 Ft-os értékben vásárolnod az oldalunkról.

Az akció egy leadott rendelés keretén belül, a megadott akciós értékhatár elérésével vehető igénybe. Többszöri vásárlások értéke nem adódik össze és nem jogosít fel az akció igénybevételére.

 

1. fokozat

 2. fokozat


 

3. fokozat

 

Termék/ek visszaküldése esetén: amennyiben a vásárlás összértéke a visszaküldött termék/ek árával csökkentve az akcióra feljogosító értékhatár alá kerül, abban az esetben vagy a kedvezményes árunak/ajándéknak is visszaküldésre kell kerülnie, vagy az ajándék, számlán szereplő értéke felszámolásra kerül.